open-navfaktor-logo
search
Moda za zimu
Ništa bolje ne grije: Ogrnite se bundom od vještačkog krzna
Ove godine dizajneri su pustili mašti na volju i kreativno se poigrali sa bojama i dezenima, pa među modelima, koji su popularni u sezoni koja je već počela, svako može naći svog favorita
25.12.2019. u 14:51
get url
text

Ništa ne grije bolje od mekog i toplog krzna, a danas je zbog ekološke osviještenosti i solidarnosti prema životinjama, sve manje onog - pravog.

Modni dizajneri zamjenjuju ga umjetnim krznom koje izgleda jednako dobro.

Upravo su jakne i kaputi od tog materijala najtraženiji i ove zime. Uz to što su topli, nevjerovatno su vizuelno atraktivni.

{$galerijaFotografija}

Ove godine dizajneri su pustili mašti na volju i kreativno se poigrali sa bojama i dezenima, pa među modelima, koji su popularni u sezoni koja je već počela, svako može naći svog favorita.

Tu su bunde u maslinastozelenoj, sivoj, smeđoj, crvenoj, pink, svijetlo roze i plavoj boji, a među ovim bojama bit će popularni i prugasti dezeni.

Dizajneri savjetuju da bunde slobodno kombinirate sa farmericama, patikama i šeširom, ako ste ljubitelj ležernog stila, a nešto elegantnijim damama preporučuju haljine i suknje u kombinaciji sa cipelama na visoku petu.

Vještačko krzno, zima, moda25.12.2019.
1 od 15
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.