open-navfaktor-logo
search
Nakon duela sa Čelikom
Odović ima plan za drsko ponašanje svojih fudbalera
U dva navrata večeras su dvojica fudbaler Plavih poprilično drskom gestilukacijom odgovorili svom "šefu"
05.10.2018. u 21:43
get url
text
Milomir Odović

Duel kojim je otvoreno 13. kolo PLBiH, a u kojem je Željezničar porazio Čelik s 3:2, otkrio je nove slabosti Plavih sa Grbavice.

Uprkos pobjedi kojom su prekinuli seriju od četiri utakmice bez poraza, Plavi su daleko od prave igre, igre kakvu navijači žele gledati na Grbavici.

Pobjedu Plavima večeras najtrofejnijem bh. klubu donio je novi kapiten ekipe Sulejman Krpić. Stasiti napadač pogodio je poslije asistencije Siniše Stevanovića u 82. minuti utakmice.

Igrača kojem je pripala kapitenska traka, nakon što je prethodno oduzeta Vedranu Kjosevskom, na press konferenciji poslije utakmice spomenuo je i trener Željezničara.

- To je pošten momak. Sticajem okolnosti se našao u toj ulozi. Treba dati vremena da vidimo kako će to izgledati - istakao je Odović.

U dva navrata večeras su dvojica fudbaler Plavih poprilično drskom gestilukacijom odgovorili svom "šefu".

- Problem je što oni na moje zahtjeve i upute ne reaguju i ne prihvataju na pravi način. To ćemo interno rješavati. Kada te odnose popravimo, kada shvate da to što im govorim je u interesu kluba i njih samih, onda će doći i igra. Ako ne bude napretka, mijenjat ćemo, stavljat ćemo djecu - poručio je Odović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.