Teško gostovanje

Oglasili se Manijaci: Navijači Želje poslali važno upozorenje pred gostovanje na Pecari

Objavljeno: 21.08.2019. u 10:54

Poručili su da oni koji budu konzumirali alkohol neće moći ući u autobuse 

Manijaci su protiv Slobode najavili gostovanje na Pecari

FOTO: Facebook/Manijaci 1987

Fudbaleri Željezničara u subotu od 20 sati u 6. kolu BHT Premijer lige BiH gostovat će kod Širokog Brijega, a izabranici trenera Amara Osima imat će podršku i sa tribina stadiona Pecara.

Manijaci, najvjerniji navijači Želje, najavili su odlazak na gostovanje u Hercegovinu, ali su svojim članovima poslali i jedno važno upozorenje.

- Dosadašnja gostovanja nisu iziskivala mnogo energije, ali nam na red dolazi gostovanje u koje moramo uložit svu svoju snagu, kako bi dobili ono što tražimo, a to je pun gostujući kavez.
Ne treba pominjati, koliko je ovo gostovanje teško i za same igrače, te ćemo im našom gromoglasnom podrškom sigurno olakšati da ostvare što bolji rezultat - poručili su Manijaci na svojoj Facebook stranici, uz važan apel:

- Apelujemo na sve, koji će krenuti na ovo gostovanje da ponesu lični dokument, te da ne konzumiraju alkohol, u suprotnom neće moći ući u autobuse!

Također, poručili su kako je organizovan prijevoz po cijeni od 15 KM, dok ulaznica za meč na Pecari košta 10 KM.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije