Ugrozio fudbalere

Oglasio se padobranac zaslužan za najneobičniji prekid utakmice u Serie A

Objavljeno: 23.10.2019. u 00:10

Protiv padobranca koji iza sebe ima preko 800 skokova bit će podnesena krivična prijava jer je u opasnost doveo fudbalere

FOTO: TWITTER / Tancredi Palmeri

Utakmicu osmog kola italijanske Serie između Sassuola i Intera na stadionu Mapei doskokom na teren nakratko je prekinuo padobranac.

U trenucima kada se Romelu Lukaku spremao da izvede penal u posljednjoj minuti susreta, glavni sudija utakmice Piero Giacomelli morao je zbog neželjenog gosta na travnjaku prekinuti utakmicu.

Bio je to najvjerovatnije jedan od najneobičnijih prekida na nekom od susreta italijanskog fudbalskog šampionata, no protiv padobranca koji iza sebe ima preko 800 skokova bit će podnesena krivična prijava jer je u opasnost doveo fudbalere.

Nakon nepromišljenog poteza, padobranac se oglasio u javnosti.

- Nisam znao da je u toku utakmica, nisam želio nikome nauditi. Tražio sam široki prostor na koji se mogu spustiti - kazao je padobranac.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije