Plan priprema

Okupljanje Zmajeva 31. maja na Ilidži, u Butmiru će odraditi šest treninga

Objavljeno: 27.05.2019. u 15:27

Utakmica između Finske i BiH igra se 8. juna sa početkom u 18 sati, dok će tri dana kasnije Zmajevi odmjeriti snage sa Italijom u Torinu

Zmajevi će i ovaj put trenirati u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru

FOTO: J. BRUTUS

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pripreme za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine i gostujuće mečeve sa Finskom i Italijom počet će okupljanjem u hotelu "Austria & Bosnia" koje je zakazano za 31. maj.

Prema planu aktivnosti objavljenom na zvaničnoj internet stranici N/FSBiH, Zmajevi će u Sarajevu boraviti do 6. juna, kada će čarter letom otputovati za finski Tampere.

Izabranici selektora Roberta Prosinečkog do polaska u Finsku obavit će šest treninga, a kao i tokom prethodnih opkupljanja naša najbolja selekcija trenirat će u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Bh. reprezentativci će u Tampereu odratiti zvanični trening, koji je na programu u 18 sati, dok će zvanična press konferencija našeg tima početi polča sata ranije.

Utakmica između Finske i BiH igra se 8. juna sa početkom u 18 sati, dok će tri dana kasnije Zmajevi odmjeriti snage sa Italijom u Torinu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije