open-navfaktor-logo
search
Predsjednik Zeničana
Olgun ostavio narodu da ocijeni suđenje, igrači Čelika dobijaju premije uprkos porazu
U životu nisam želio nikada da komentarišem suđenje, i oni su ljudi, ali današnje suđenje sudija ostavljam narodu u Bosni da ocijeni, rekao je predsjednik Čelika
10.08.2019. u 23:05
get url
text

Predsjednik Zeničana Aydin Olgun nakon poraza od Željezničara kazao je kako su mu zasmetale neke stvari.

- Navijači Čelika su pokazali da su među najboljim u državi. Ova će ekipa sve više i bolje raditi. Svojim igračima se zahvaljujem za sve što su uradili. Dali su sve od sebe. Vjerujem da su odradili što je bilo u njihovoj moći i mislim da će ovo biti prvi put u Bosni da ekipa koja je izgubila primi premiju - kazao je prvi čovjek zeničkog kluba, te dodao:

- Nije u ovoj državi samo nekoliko klubova. Svi ovi klubovi pripadaju državi. Rukovodioci u fudbalu su predstavnici svih klubova, ne samo dva ili tri. U životu nisam želio nikada da komentarišem suđenje, i oni su ljudi, ali današnje suđenje sudija ostavljam narodu u Bosni da ocijeni. Ako bih ja protiv nekoga pričao, onda bih nekoga uvrijedio, a to ne želim. Vidio sam u Bosni mnogo dobrih sudija, pa neka naše utakmice uvijek sude dobre sudije. Bh. fudbal nije samo u rukama dva-tri kluba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.