Veznjak Stare dame

Pjanić: Dobar smo tim, veoma smo gladni

Objavljeno: 30.09.2019. u 15:12

Zmaj je itekako svjestan gdje igra i to mu ne predstavlja nikakvo opterećenje, uostalom nedavno je proslavio 100. pobjedu u dresu kluba iz Torina

Na dva posljednja susreta u Serie A fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić postigao je dva gola za Juventus.

Veznjak Stare dame na odba susreta bio je odličan i u predaji lopte, a o tome je govorio i pred susret 2. kola Lige prvaka u kojem će prvaci Italije ugostiti Bayer Leverkusen.

- Trener od početka traži od mene da loptu držim nešto duže u posjedu. Sada uviđam polako i da ekipa napreduje i postaje sve jača. Sada nastojim igrati nešto dužim pasovima prema naprijed jer često primam loptu tamo gdje se krećem između protivničkih linija - kazao je Pjanić na današnjoj press koneferenciji.

Zmaj je itekako svjestan gdje igra i to mu ne predstavlja nikakvo opterećenje, uostalom nedavno je proslavio 100. pobjedu u dresu kluba iz Torina.

- Igram za jedan od najjačih klubova na svijetu, pa je tako i moj cilj da postanem jedan od najjačih. Moja je sreća što sam uvijek imao dobre trenere, ali i dobre saigrače, kako bih se osjećao kao važan igrač - naglasio je bh. reprezentativac, te dodao:

- Mi smo jako dobar tim, jako složan i veoma gladan da odemo što dalje u svim takmičenjima.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije