open-navfaktor-logo
search
Pripreme za derbi
Plavi se spremaju za Zrinjski, važan fudbaler vraća se u Osimov tim
U taboru tima s Grbavice svjesni su da gostovanje Pod Bijelim brijegom neće biti lako, što je Amar Osim naglasio odmah nakon utakmice protiv Mladosti
22.10.2019. u 17:19
get url
text

Nakon nimalo lagano izborene pobjede nad Mladosti na Grbavici (2:1), fudbaleri Željezničara spremaju se za gostovanje kod Zrinjskog.

Ranjeni Plemići poslije poraza u gradskom derbiju od Veleža mnogo su kvalitetniji tim od Mladosti, a poraz na stadionu "Rođeni" dodatno će ih motivisati u duelu sa Plavima.

U taboru tima s Grbavice svjesni su da gostovanje Pod Bijelim brijegom neće biti lako, što je Amar Osim naglasio odmah nakon utakmice protiv Mladosti.

{$galerijaFotografija}

Dobra vijest za najtrofejnijeg domaćeg stručnjaka je podatak da se u tim vraća mladi stoper Kemal Osmanković, no u prilog Želji svakako ne ide podatak da za tim zbog žutih kartona iz 13. kola u konkurenciji neće biti Antonio Pavić i Sinan Ramović.

Fudbaleri Željezničara danas su na pomoćnom terenu stadiona Grbavica odradili redovan trening, a u fotogaleriji pogledajte neke od najzanimljivijih detalja.

Trening FK Željezničar 22.10.2019.
1 od 10
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.