open-navfaktor-logo
search
Leotar iznenadio navijače
Počeli radovi na Policama, stadion do sljedeće sezone dobija reflektore
Fudbalski klub Leotar se pomalo neočekivano vratio u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a pred početak ove sezone klub iz Trebinja "ušminkao" je stadion Police sa novim stolicama.
19.10.2021. u 10:29
get url
text

Tim sa krajnjeg juga naše zemlje ne planira stati samo na tome. Naime, iz Leotara su putem zvanične Facebook stranice obavijestili javnost da su jučer počeli pripremni radovi za postavljanje reflektora na stadionu u Trebinju.

- Jučer su na stadionu Police počeli pripremni radovi za postavljanje reflektora. Za potrebe izrade projektne dokumentacije predviđeno je postavljanje tzv. "situacione geodetske pozadine" iza sjeverne tribine stadiona u Policama - saopćili su iz Leotara, te dodali:

- U ovom projektu zajednički učestvuju Grad Trebinje, FK Leotar, kao i FSBiH koji će osigurati 100 rasvjetnih tijela za reflektore proizvođača Philips.

Iz Leotara su poručili kako cijena radova još nije poznata.

- Cijena radova će biti poznata nakon izrade projektne dokumentacije i izbora izvođača radova. Očekuje se da radovi počinju početkom proljeća, a reflektori će zablistati početkom naredne sezone Premijer lige BiH - poručili su iz trebinjskog kluba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.