Gradsko vijeće

Policiji u Starom Gradu kupit će se dva motocikla

Objavljeno: 29.05.2019. u 13:22

Grad Sarajevo učestvovat će u nabavci dva motocikla koji će služiti za operativne potrebe Prve policijske uprave koja pokriva područje sa najviše pješačkih prijelaza i saobraćaja u mirovanju

Policijska stanica u Općini Stari Grad

Gradsko vijeće Sarajeva odobrilo je sredstava iz tekuće rezerve za nabavku dva motocikla za potrebe Prve policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova KS u općini Stari Grad.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, Uprava policije Sarajevo uputilo je molbu za donaciju dva motocikla manje kubikaže u sklopu realizacije projekta opremanja policije novim službenim vozilima.

Cilj je osigurati neophodne tehničke pretpostavke za uspješno izvršavanje poslova i zadataka iz nadležnosti uniformisane i kriminalističke policije.

Grad Sarajevo bi izdvajanjem sredstava učestvovao u nabavci dva motocikla koji će služiti za operativne potrebe Prve policijske uprave koja pokriva područje sa najviše pješačkih prijelaza i saobraćaja u mirovanju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije