Jaki bolovi

Pomoćnik Prosinečkog otkrio: Sa kafe u bolnicu

Objavljeno: 23.11.2018. u 18:25

Gordan Ciprić, jedan od asistenata Roberta Prosinečkog u stručnom štabu Zmajeva, otkrio je kako je selektor uopće "zaglavio" u bolnici

Prosinečki je nakon operacije smješten na odjel intenzivne njege

FOTO: N/FSBiH

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki uspješno je operisan danas na KCUS-u.

Tri sata trajala je operacija na tankom crijevu, a selektor se nakon operaije nalazi na odjeljenju intenzivne njege, gdje će ostati u narednih nekoliko dana.

Gordan Ciprić, jedan od asistenata Roberta Prosinečkog u stručnom štabu Zmajeva, otkrio je kako je selektor uopće "zaglavio" u bolnici.

- Prije dvije noći Robi nije mogao spavati od bolova u abdomenu, bili smo ujutro na kafi i rekao mi je da ga užasno boli. Kako se s abdomenom nije poželjno zezati, odmah je otišao na pretrage u bolnicu. Dobio je visoku temperaturu i doktori su odlučili što prije operisati ga. Sreća da je sve prošlo u najboljem redu. Sreća u nesreći je da je Robi odmah otišao na pregled, ko zna što se moglo dogoditi - rekao je Ciprić za Index.hr.

Nekoliko hrvatskih medija također je prenijelo i informaciju da ovo nije prvi put da Prosinečki ima zdravstvenih problema. Prije devet godina želučana bakterija uzrokovala mu je probleme s centrom za ravnotežu.

Izvor:   Faktor/Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije