open-navfaktor-logo
search
Budimo humani
Pomozimo malenoj Ivani da dobije bitku za život, za liječenje potrebno 250.000 eura
Ovo maleno, ali hrabro srce izdržalo je sve dosadašnje i nimalo lake terapije, ali kada su se svi nadali najboljim vijestima, pokazalo se suprotno
18.11.2019. u 21:26
get url
text

Malena, trogodišnja, Ivana Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva već više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život. Naime, u septembru prošle godine dijagnostikovan joj je tumor bubrega. Nažalost, i nakon operacije, bolest je nastavila da se širi i napada druge organe. Ovo maleno, ali hrabro srce izdržalo je sve dosadašnje i nimalo lake terapije, ali kada su se svi nadali najboljim vijestima, pokazalo se suprotno. Njena borba i borba njenih roditelja mora biti nastavljena, ali ovoga puta, na nekoj od inostranih klinika.

Ivanina mama, Nina, je doktorica, poznata po svojoj plemenitosti i požrtvovnosti, sačuvala je i spasila brojne živote, nas i naše djece. Vrijeme da i mi pomognemo njoj, sada kada joj je naša pomoć najpotrebnija. Vaša novčana sredstva možete uplatiti na namjenski žiro račun za Ivanu Bjelogrlić broj: 1541029988405703, Intesa Sanpaolo bank, Sarajevo.

Za liječenje u inostranstvu trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva hitno je potrebno 250.000 eura. U decembru će biti otvoren i humanitarni telefonski broj za prikupljanje pomoći za Ivanino liječenje, te organizovan humanitarni koncert gdje su se sa željom da održe humanitarni koncert javili pjevači Zdravko Čolić i Miljan Miljanić.

Također na društvenoj mreži Instagram pokrenut je i profil koji će nakon prikupljenog određenog broja pratitelja biti prodan te će ta sredstva biti uplaćena na žiro račun.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.