open-navfaktor-logo
search
Pred duel s Bugarima
Poznati rezultati testova na COVID-19, bivši kapiten hvali atmosferu i Bosnićeve pulene
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra prvi od dva kvalifikaciona susreta u ovom "prozoru" za plasman na Evropsko prvenstvo.
26.11.2020. u 18:44
get url
text

Prvi protivnik izabranicima selektora Vedrana Bosnića sutra od 21 sat bit će selekcija Bugarske, a dobre vijesti iz tabora našeg nacionalnog tima prenio nam je direktor reprezentacije i nekadašnji kapiten naše selekcije Samir Avdić.

- Hvala Bogu testovi svih igrača na koronavirus su negativni i u jako dobroj atmosferi dočekujemo sutrašnju utakmicu. Iskreno, se nadamo da će sve proteći na najbolji mogući način - kazao je Avdić u kratkoj izjavi za Faktor, te dodao:

- Momci maksimalno poštuju sve protokole, a večeras nas očekuje još jedan trening. Zaista, moram pohvaliti njihovu posvećenost i angažman u ovim dosta specifičnim uvjetima.

Ni činjenica da je pet od deset članova našeg "staffa" pozitivno na COVID-19 nije poremetilo dobar štimungu ekipi, a nadati se da će se ovakva atmosfera osjetiti i sutra na parketu dvorane hotela Hills gdje se igra "balon" koji organizuje KSBiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.