Treneri odabrali

Poznati sastavi Zrinjskog i Utrechta pred revanš 2. pretkola Evropske lige

Objavljeno: 01.08.2019. u 17:42

Plemići imaju povoljnih 1:1 nakon prvog susreta koji je odigran prije sedam dana u Holandiji, a treneri dva tima već su odabrali startne postave

Zrinjski večeras od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom igra uzvratni duel drugog pretkola Evropske lige protiv holandskog Utrechta.

Plemići imaju povoljnih 1:1 nakon prvog susreta koji je odigran prije sedam dana u Holandiji, a treneri dva tima već su odabrali startne postave.

ZRINJSKI: Brkić, Kadušić, Jakovljević, Barbarić, Rugašević; Čirjak, Rustemović, Šovšić, Mandić, Govedarica, Hadžić. Rezerve: Soldo, Gojković, Čurjurić, Pezer, Stojkić, Lendrić, Tičinović.

UTRECHT: Jensen, Klaiber, Bergstrom, Janssen, Guwara, Maher, Gustafson, Van de Streek, Černy, Lonwijk, Kerk. Rezerve: Paes, Van der Maarel, Van Overeem, Troupee, Issah, Emanuelson, Venema.

Trenutna temperatura u Mostaru je 33 stepena Celzijusa, što je za par stepeni manje u odnosu na temperaturu koja je prije sedam dana vlada u Utrechtu, što baš i nije česta pojava u Holandiji za ovo doba godine.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije