open-navfaktor-logo
search
Treneri odabrali
Poznati sastavi Zrinjskog i Utrechta pred revanš 2. pretkola Evropske lige
Plemići imaju povoljnih 1:1 nakon prvog susreta koji je odigran prije sedam dana u Holandiji, a treneri dva tima već su odabrali startne postave
01.08.2019. u 17:42
get url
text

Zrinjski večeras od 19 sati na stadionu Pod Bijelim brijegom igra uzvratni duel drugog pretkola Evropske lige protiv holandskog Utrechta.

Plemići imaju povoljnih 1:1 nakon prvog susreta koji je odigran prije sedam dana u Holandiji, a treneri dva tima već su odabrali startne postave.

ZRINJSKI: Brkić, Kadušić, Jakovljević, Barbarić, Rugašević; Čirjak, Rustemović, Šovšić, Mandić, Govedarica, Hadžić. Rezerve: Soldo, Gojković, Čurjurić, Pezer, Stojkić, Lendrić, Tičinović.

UTRECHT: Jensen, Klaiber, Bergstrom, Janssen, Guwara, Maher, Gustafson, Van de Streek, Černy, Lonwijk, Kerk. Rezerve: Paes, Van der Maarel, Van Overeem, Troupee, Issah, Emanuelson, Venema.

Trenutna temperatura u Mostaru je 33 stepena Celzijusa, što je za par stepeni manje u odnosu na temperaturu koja je prije sedam dana vlada u Utrechtu, što baš i nije česta pojava u Holandiji za ovo doba godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.