open-navfaktor-logo
search
Druženje
Predsjednik FSBiH sa novinarima: Ko o čemu, Vico Zeljković o "hibridima"
U "Kući fudbala" u Sarajevu danas je upriličeno prednovogodišnje druženje predstavnika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i novinara koji prate rad Saveza. 
29.12.2021. u 13:58
get url
text
get url
text

Domaćini druženja kojem su prisustvovali brojni predstavnici medijskih kuća bili su predsjednik FS BiH Vico Zeljković, potpredsjednici Ivan Beus i Irfan Durić, te generalni sekretar Adnan Džemidžić.

Predsjednik Zeljković je prigodnim govorom pozdravio sve prisutne i napravio kratki rezime aktivnosti u tekućoj godini.

- I pored svih izazova koji su dodatno otežani epidemiološkom situacijom u svijetu, predstavnici Saveza su smogli snage da se izbore sa svim zahtjevima i godinu uspješno privedu kraju - rekao je između ostalog Zeljković, te je istakao da je poslovanje FSBiH pozitivno, kao i da su odnosi sa FIFA-om i UEFA-om na najvišem nivou od nastanka Saveza što je rezultiralo i njegovim imenovanjem u UEFA Komitet za nacionalne asocijacije.

VEZANI TEKST - Rek'o pa porek'o: Gdje su hibridni tereni, Vico Zeljkoviću?

Ovom prilikom se posebno zahvalio predsjedniku evropske krovne kuće fudbala Aleksanderu Čeferinu i direktoru nacionalnih asocijacija UEFA Zoranu Lakoviću koji su izašli u susret zahtjevu FSBiH i omogućili početak realizacije projekta izgradnje 12 terena sa hibridnom travom.

Predsjednik se zahvalio i svim prisutnim novinarima, nezavisno od pristupa koji imaju prema FSBiH, poželio im sreću na privatnom i poslovnom planu sa željom "da se u narednoj godini zajednički radujemo uspjesima svih naših selekcija".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.