open-navfaktor-logo
search
Veliki dan za N/FSBiH
Predsjednik UEFA-e još jednom potvrdio da je veliki prijatelj bh. fudbala
Dolaskom u BiH Slovenac je i ovoga puta potvrdio da je veliki prijatelj našeg Saveza, te da će N/FSBiH i dalje imati podršku UEFA-e u važnim projektima
22.11.2018. u 17:51
get url
text

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas je svečano otvorio novu zgradu. Svečanosti u bivšoj zgradi Geodetskog zavoda prisustvovao je veliki broj zvanica, a novo sjedište krovne kuće bh. fudbala zajedno sa predsjednikom N/FSBiH Elvedinom Begićem otvorio je Aleksander Čeferin, prvi čovjek Evropske fudbalske federacije.

Dolaskom u Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu Slovenac je i ovoga puta potvrdio da je veliki prijatelj našeg Saveza, te da će N/FSBiH i dalje imati podršku UEFA-e u važnim projektima.

{$galerijaFotografija}

Osim predjesnika UEFA-e, svečanosti otvaranja nove zgrade N/FSBiH, prisustvovao je i prvi čovjek FS Crne Gore Dejan Savićević, kao i brojne delegacije zemalja iz okruženja ali i ličnosti iz političkog i javnog života naše zemlje.

U nastavku pogledajte najzanimljivije detalje sa press konferencije na kojoj su dva predsjednika odgovarala na novinarska pitanja:

15429002268240.jpg
1 od 34
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.