open-navfaktor-logo
search
Prevelika tuga
Preminuo dječak Ajnur Mujić
Ovu tužnu vijest, sa suzama u očima večeras oko 20.30 sati saopćio je koordinator akcije “Za Ajnura” Muhamed ef.Sinanović, mjesni imam u Gornjoj Orahovici
22.11.2018. u 23:07
get url
text

Tužna vijest stigla je večeras sa turske klinike “Acibadem”.

Umro je dječak Ajnur Mujić iz naselja Orahovica Gornja kod Gračanice. Izgubio je mali lav život, u vrijeme kada se u BiH i van njenih granica vodila bitka za prikupljanje potrebnih 159.000 eura, koliko je bilo trebalo za njegove skupe terapije i ostale troškove u Turskoj, sve do nove transplantacije koštane srži. Donor je trebao biti njegov otac. Njegovo srce nije izdržalo.

Ovu tužnu vijest, sa suzama u očima večeras oko 20.30 sati saopćio je koordinator akcije “Za Ajnura” Muhamed ef.Sinanović, mjesni imam u Gornjoj Orahovici.

- Šta ćemo sad, izgubili smo malog heroja, koji nam je za sve što činimo za njega zahvalio riječju “Hvaja”. Tako je drago Allah htio. Obavještavam sve ljude dobre volje da se odmah prekidaju sve dalje akcije za pomoć Ajnuru, uz veliku zahvalnosti za dosadašnja dobra djela, jer ne treba zaboraviti da je za sedam dana za Ajnura prikupljeno više od 200.000 maraka - rekao je ef. Sinanović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.