open-navfaktor-logo
search
Tradicija
Prijem za porodice šehida povodom Kurban-bajrama u Općini Centar
Borci koji su dali svoj život u odbrani BiH i grada Sarajeva zaslužuju duboko poštovanje i želim da na ovaj način simbolično skrenemo pažnju na porodice šehida, kazao je Ajnadžić.
09.08.2019. u 17:54
get url
text

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić organizovao u Općini Centar tradicionalni prijem za članove 20 porodica šehida u povodu predstojećeg muslimanskog praznika Kurban-bajrama.

- Veoma mi je drago što se danas družimo. Želim prije svega da budemo dobri prijatelji i da se oslanjamo jedni na druge. Ova lokalna zajednica i ja kao načelnik želimo da budemo na raspolaganju građanima, posebno članovima porodica šehida i poginulih boraca. Oni koji su dali svoj život u odbrani BiH i grada Sarajeva zaslužuju duboko poštovanje. Radujemo se Kurban-bajramu i želim da na ovaj način simbolično skrenemo pažnju na vašu populaciju - kazao je Ajnadžić.

Pomoć koju dobijamo, s obzirom na naša primanja, mnogo nam znači. Zahvaljujem se Općini Centar, kazala je  Jasminka Selmanović, supruga šehida.

Načelnik Ajnadžić i savjetnik za investicije Mustafa Resić su prisutnima uručili simboličnu novčanu pomoć Općine Centar, kao mali znak pažnje pred nastupajući Kurban-bajram, navodi se u saopćenju Općine Centar.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.