open-navfaktor-logo
search
Las Vegas
Procurio videosnimak Ronalda i djevojke koju je navodno silovao
Mayorga je devet godina šutjela o svom susretu s Ronaldom, budući da joj je platio oko 375 hiljada dolara u vansudskoj nagodbi
03.10.2018. u 09:41
get url
text
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo suočio se s teškim otpužbama prema kojima je 2009. godine silovao tada 23-godišnju studenticu Kathryn Mayorga iz Las Vegasa. Mayorga tvrdi da ju je portugalski fudbaler silovao u svom apartmanu u hotelu Palms u Las Vegasu.

Mayorga je devet godina šutjela o svom susretu s Ronaldom, budući da joj je platio oko 375 hiljada dolara u vansudskoj nagodbi do koje je došlo nakon što je pozvala policiju i nakon što je utvrđeno da je silovana.

U svojoj ispovijesti Kathryn je otkrila kako je Ronalda upoznala u VIP dijelu jednog noćnog kluba u Las Vegasu nakon što joj je prišao i ponudio joj piće. Dala mu je broj telefona, a kasnije se "druženje" nastavilo u hotelu u kojem je odsjeo Juventusa odsjeo.

Tabloid The Sun objavio je i videozapis iz noćnog kluba u kojem su se upoznali Ronaldo i Kathryn, a klikom na OVDJE možete pogledati video na kojem se par grli i strastveno pleše.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.