open-navfaktor-logo
search
Zmajevi u Austriji
Prosinečki: Bit će zanimljivo igrati pred 15.000 bh. navijača u Beču
Svi su odradili trening osim Gojka Cimirota koji ima problem sa Ahilovom tetivom, dok će se Kenan Pirić sutra priključiti ekipi
12.11.2018. u 20:30
get url
text

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine su večeras u Beču odradili prvi trening u sklopu priprema za meč UEFA Lige nacija sa Austrijom.
 

{$galerijaFotografija}

Svi su odradili trening osim Gojka Cimirota koji ima problem sa Ahilovom tetivom, dok će se Kenan Pirić sutra priključiti ekipi.

- Danas smo se okupili i pred nama je kratak period da se pripremimo za ovu bitnu utakmicu sa Austrijom. Sigurno je da neće biti lako, ali možemo očekivati dobar meč pred punim stadionom. Bit će zanimljivo igrati pred oko 15 hiljada naših navijača. Igrat ćemo kao i do sada, igrači će sigurno ponovo dati sve od sebe i možemo očekivati dobar rezultat - rekao je uoči treninga selektor Robert Prosinečki.

- Zadovoljni smo formom igrača. 95 posto reprezentativaca su standardni u svojim klubovima što je pohvalno. Imamo pobjednički niz koji je napravio dobru atmosferu u timu. Najvažnije je da su igrači zdravi i spremni da odigraju dobru utakmicu u četvrtak - dodao je Prosinečki.

Podsjetimo da zbog povreda u Austriju nisu stigli Asmir Begović i Goran Zakarić.

Trening Zmajeva u Austriji
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.