navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavna glumica

Ranije je to zanemarivala: Jennifer Aniston otkrila čemu duguje izgled kojem se svi dive

Jennifer Aniston, slavna američka glumica, i u šestoj deceniji života izaziva divljenje svojim izgledom i top formom, koje može zahvaliti rutinama kojih se pridržava.

Objavljeno: 07.03.2023. u 08:33
get url
text

Glumica, kojoj su 54 godine, u jednom od posljednjih intervjua koje je dala otkrila je kako postiže izgled za koji dobija same pohvale.

- Ne opterećujem se toliko tokom vježbanja jer to može dovesti do povrede, pogotova kada vaše tijelo i mozak nisu potpuno odmorni. Samo pokušavam dati sve od sebe i smisliti sve moguće što će mi osigurati dobar san. Spavanje je izvanredno, prekrasno je - izjavila je Jennifer za InStyle.

Kako bi pomogla drugima da nauče više o nesanici i kako da se lakše nose s njom, glumica se udružila s programom Seize the Night & Day, koji uključuje podršku zajednice i resurse za one koji imaju problema sa spavanjem.

- Nedostatak sna dovodi do raznih zdravstvenih problema, to je manjak koji se nikada ne vraća – kazala je i dodala da kada je bila mlađa spavala je samo tri do pet sati noću.

Holivudska zvijezda ranije je progovorila o svojim noćnim borbama.

- Moji izazovi sa snom počeli su prije mnogo godina, tako da je to veliki prioritet za moje cjelokupno zdravlje. Ako se ne naspavam dobro, sljedeći dan će mi biti jako težak. Nadam se da ćemo svi moći početi davati prioritet zdravom spavanju i voditi različite razgovore o problemima sa spavanjem - izjavila je Aniston.