open-navfaktor-logo
search
Ponosan na saigrače
"Rat" se nastavlja: Vranješ BH Fanaticose nazvao zanimljivim imenom
Tek pet dana nakon utakmice u Beču, defanzivac Anderlechta, koji nedavno nije pozdravio ni navijače kluba u kojem zarađuje svoj fudbalski hljeb, odlučio se oglasiti
20.11.2018. u 18:03
get url
text


Ognjen Vranješ bio je jedini bh. reprezentativac koji sa navijačima i saigračima nije proslavio plasman u elitnu diviziju Lige nacija nakon remija sa Austrijom na stadionu "Ernst Happel" u Beču.

Nakon što je škotski arbitar označio kraj posljednjeg nastupa Zmajeva u Ligi nacija Vranješ je otišao pravo u svlačionicu, dok su njegovi saigrači otišli pozdraviti preko 15.000 navijača koji su u austrijskoj prijestolnici bodrili našu selekciju.

Tek pet dana nakon utakmice u Beču, defanzivac Anderlechta, koji nedavno nije pozdravio ni navijače kluba u kojem zarađuje svoj fudbalski hljeb, odlučio se oglasiti.

Fudbaler belgijskig velikana prozvao "bauštelce" iz BHF-a, poručivši da je ponosan na svoje saigrače i uspjeh reprezentacije BiH.

- Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom, a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali - poručio je Vranješ putem Instagrama.

Vranješ je u nemilost BHF-a dospio nakon što je na nadlaktici lijeve ruke istetovirao granice Republike Srpske, na šta su kasnije reagovali i pojedini fudbaleri našeg nacionalnog tima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.