open-navfaktor-logo
search
Priprema se smjena
Real uspostavio prvi kontakt s potencijalnim nasljednikom Lopeteguija
Poznati italijanski sportski list piše kako nekadašnji selektor Španije ima tri utakmice kako bi pokušao sačuvati posao
18.10.2018. u 11:58
get url
text
Julen Lopetegui

Poslije osam odigranih kola Real Madrid zauzima tek četvrtu poziciju u La Ligi. Kraljevi pod vodstvom Julena Lopeteguija ne igraju ni približno onako kako su to očekivali navijači Los Blancosa.

Priliku da okončaju niz od tri utakmice bez pobjede fudbaleri Reala imat će u subotu kada su domaćin Levanteu. Prema kladionici MOZZART aktuelni prvaci Evrops su apsolutni favorit, čemu i svjedoči kvota od 1.18, dok kvota na remi iznosi 7.75. Za one najhrabrije, koji na svoj listić odluče staviti "dvicu", MOZZART je odredio kvotu 13.00. Za ovu utakmicu MOZZART je ponudio još niz drugih opcija za klađenje, koje možete pogledati OVDJE.

S obzirom da Real u posljednje tri utakmice ne zna za pobjedu, italijanski Corriere dello Sport prenio je informaciju kako je aktuelni prvak Evrope uspostavio inicijalni kontakt sa Antoniom Conteom.

Poznati italijanski sportski list piše kako nekadašnji selektor Španije ima tri utakmice kako bi pokušao sačuvati posao. To znači, da će Lopetegui morati izbjeći poraze od Levantea, Viktorije Plzen i Barcelone, u prvom ovosezonskom El Clasicu.

Ne ostvare li fudbaleri Reala željeni rezultat, jasno je da bi uskoro mogli dobiti novog trenera. Sreća u nesreći za Kraljeve je činjenica da ni veliki rival Barcelona u posljednje vrijeme ne igra najbolje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.