open-navfaktor-logo
search
Ostali bez baraža
Regionalni mediji o porazu BiH: Debakl, potop, nacionalna tragedija!
O porazu selekcije Bosne i Hercegovine od Finske na stadionu Bilino polje izvještavaju i mediji u regiji.
13.11.2021. u 18:46
get url
text

Zmajevi su u Zenici izgubili od Finske rezultatom 3:1. Bh. tim je od 37. minute igrao s igračem više, a u tom periodu primio je dva pogotka.

- Nacionalna tragedija u komšiluku: BiH ne ide na SP, težak poraz od Finaca, ne pomaže im ni igrač više - naslov je srbijanskog Kurira.

Portal B92 donosi naslov "Tragedija u BiH - oproštaj od SP, ne pomaže ni igrač više. Novinar B92 konstatuje da su fudbaleri Bosne i Hercegovine propustili veliku šansu i da je tim Ivayla Peteva skoro sat igrao s igračem više.

- BiH ostala bez šanse za SP. S igračem više doživjela debakl - naslov je Indexa.hr, koji piše da su Zmajevi uprkos brojčanoj nadmoći odigrali vrlo slabu utakmicu i da Finci zasluženo odnose sva tri boda.

O "katastrofi u Zenici" izvještava i Jutarnji list.

- Potpuni potop BiH, ostali su bez SP-a. Dinamov dvojac im kratko vratio nadu, Finci ih srušili s igračem manje - naslov je Jutarnjeg.

- U utakmici koja im je mogla donijeti drugo mjesto u grupi, BiH je podlegla pritisku i posve razočarala, a čak dva gola su primili s igračem više - piše Jutarnji.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.