open-navfaktor-logo
search
Skupocjeni sat
Ronaldo s više od 400 dijamanata stigao na Old Trafford
Dok je odgovarao na pitanja novinara, jedan detalj na Portugalcu privukao je veliku pažnju fotoreprotera. Riječ je o skupocjenom satu koji ima 424 dijamanta
23.10.2018. u 12:39
get url
text

Fudbaleri Juventusa danas u susretu 3. kola Lige prvaka gostuju na Old Traffordu kod Manchester Uniteda.

Popularni "Teatar snova" dobro je poznat Cristianu Ronaldu, velikoj zvijezdi svjetskog fudbala koja je ljetos za 117 miliona eura iz Real Madrida prešla u redove aktuelnog prvaka Italije.

Upravo je portugalski fudbaler, kojeg za Old Trafford vezuju lijepi trenuci, govorio na jučerašnjoj zvaničnoj press konferenciji Juventusa pred duel sa Crvenim đavolima.

Novinari nisu mogli da ne primijete sat koji je nosio CR7 tokom press konferencije. Dok je odgovarao na pitanja novinara, jedan detalj na Portugalcu privukao je veliku pažnju fotoreprotera. Riječ je o skupocjenom satu koji ima 424 dijamanta!

Ronaldo je 2013. godine postao ambasador kompanije "Jacob&Co" čiji sat je nosio na konferenciji za medije pred meč sa bivšim klubom. Ovaj model napravljen je specijalno za njega, a vrijedi više od dva miliona eura!

Kada uz sat dodamo prsten i minđuše iz iste kolekcije, jasno je da je Portugalac imao na sebi imao i više od dva miliona eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.