Svi korisnici PikaKartice Mercatora BH i Konzuma BH će u prvoj sedmici jula dobiti kupon za popust od 5 posto za kupovinu u više od 140 sezonskih Konzum prodavnica na obali i otocima širom Hrvatske, a moći će ga iskoristiti za svaku kupovinu tokom dva najljepša mjeseca, jula i augusta ove godine. Potrebno je samo uz PikaKarticu pokazati kupon prilikom plaćanja računa u jednoj od sezonskih prodavnica Konzum u Hrvatskoj. Svaki korisnik će svoj kupon dobiti putem e-maila na kojem je izvršena registracija za PikaKarticu. 

Popis sezonskih Konzum prodavnica u kojima možete iskoristiti kupon od 5 posto popusta mogu se pronaći na www.pikakartica.ba .

- Ovom aktivacijom želimo da nagradimo naše korisnike sa dodatnim uštedama, koje će moći ostvariti i prilikom ljetovanja na prelijepoj hrvatskoj obali. Za svaku obavljenu kupovinu u odabranim Konzum prodavnicama u Hrvatskoj, uz PikaKarticu i kupon, naši članovi ostvaruju uštede prilikom plaćanja svog računa. Iskoristio bih priliku da pozovem sve korisnike PikaKartice koji nisu registrovali svoj mail da to učine, ili one koji nemaju svoju PikaKarticu da izvrše besplatnu registraciju putem besplatnog info telefona ili klikom na link https://www.pikakartica.ba/moj-racun/registracija. Neka ovo vrelo ljeto bude ugodnije uz kupovinu sa Pikom - istakao je Dragan Radonja, direktor Društva  Super Kartica d.o.o

Kupon pokažite na blagajni sezonskih trgovina Konzuma u Hrvatskoj.

Ukoliko niste dobili kupon, možete nas kontaktirati na besplatni telefonski broj 080 02 22 28 ili uz pisani zahtjev na [email protected]  s naznakom "Kupon za popust od 5% u Konzumu".

Uvjeti otkupa kupona i popis sezonskih Konzum trgovina mogu se naći na www.pikakartica.ba