Čak 29 novih naljepnica otkriće Vam čar poštanskog posla i zabaviti Vas. Viber stikere BH Pošte možete iskoristiti za razgovor s prijateljima na Viber mobilnoj aplikaciji šireći tako pozitivnu energiju koja nam u ovom periodu neizmjerno treba.

Izbor od 29 stikera koje su pripremili vodit će Vas kroz radni dan poštara, kroz gradove koje obilazi širom BiH, a vodit će Vas i u one nezgodne i smiješne situacije kroz koje svakodnevno prolazi.

Viber zajednica pokazala se kao suštinski važna za građane kada je u pitanju komuniciranje o svim temama, a posebno u trenucima velikih izazova, kao što je to slučaj sa globalnom pojavom pandemije koronavirusa.

BH Pošta, osim što želi da se zabavite, želi Vas uključiti kao prijatelje i korisnike u svoj društveni i poslovni svijet!

Uživajte uz vrijedne poštare, šaljite i dijelite stikere i javite kako Vam se sviđaju na Facebook ili Instagram profil BH Pošte! Pratite BH Poštu na svim društvenim mrežama i šaljite im svoje sugestije kako bi bili što bolji za Vas!

Vaša pošta i poštari za sva vremena!