open-navfaktor-logo
search
Reakcije trenera
Sablić: Gorak poraz, nismo zaslužili da izgubimo
Leotar je prvi put u svojoj historiji postigao gol na Koševu, a on mu je bio dovoljan da ostvari trijumf protiv Sarajeva.
17.09.2021. u 20:05
get url
text

- Gorak poraz za nas. Prvih 30 minuta smo bili jako dobri i stvorili nekoliko dobrih situacija. Da smo ih uspjeli realizirati utakmica bi otišla u drugi tok. Leotar se branio, igrao na kontre, čekao svoju šansu i kaznio nas. Stvorili smo dovoljno prilika, nismo zaslužili poraz bez obzira na sve - rekao je trener Sarajeva Goran Sablić i potcrtao da je njegov tim u odnosu na prethodne domaće utakmice bio agresivniji i kvalitetniji.

Njegov kolega Branislav Krunić slavi broj 13. Za njega je sretan, jer Trebinjci su tek na 13. gostovanju kod Sarajeva osvojili puni plijen.

- Trinaesta utakmica za nas je bila sretna, nesretna za Sarajevo.  Sarajevo je dobro igralo, namučilo nas, a i mi igramo dobro i svim protivnicima smo napravili probleme. U nekim utakmicama nismo imali sportske sreće, možda je ona danas bila. Imali smo krizu rezultata, pobjeda će nam dati podstrek za sljedeće utakmice ka cilju, a to je opstanak u ligi- rekao je Krunić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.