open-navfaktor-logo
search
Uzvraća udarac
Salihamidžić otkrio da je Bayern pokrenuo sudski proces
Prije početka meča u Atini sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić govorio je za Sky Sports  o njegovoj poziciji u klubu
24.10.2018. u 10:57
get url
text

Fudbaleri Bayerna sinoć su u Atini s 2:0 savladali sastav AEK. U periodu od 61. do 63. minute utakmice trećeg kola Lige prvaka Bavarci, koji su posljednjih dana bili na udaru njemačkih medija, postigli su golove zahvaljujući kojima su stigli do pobjede. Strijelci za trijumf aktuelnih prvaka Njemačke bili su Javi Martinez i Robert Lewandowski.

Prije početka meča u Atini sportski direktor Bayerna i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić govorio je za Sky Sport  o njegovoj poziciji u klubu.

- Moja pozicija nije promijenjena od dana imenovanja na ovu funkciju i veoma je snažna. Jako sam zadovoljan u Bayernu, ovo je moj klub - naglasio je Braco.

Salihadmižić se osvrnuo i na pojedine novinske natpise u kojima je konstatovano kako on nije taj koji vodi glavnu riječ o sportskim pitanjima u redovima njemačkog fudbalskog velikana.

- Ne bih puno govorio o tome jer trenutno vodimo sudski proces protiv jednog medija. Ipak, mogu samo reći da imam dosta odgovornosti i dosta zadataka u Bayernovom sportskom sektoru i da mnogo toga ovisi o meni - rekao je Salihamidžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.