open-navfaktor-logo
search
Liga prvaka
Saobraćaj zatvoren od 15 do 22 sata: Kojim osobama će biti zabranjen ulaz na Koševo
Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" otvaraju se u 16.45 sati
09.07.2019. u 11:58
get url
text

Fudbalski klub Sarajevo danas igra prvu utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv škotskog prvaka Celtica. Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" otvaraju se u 16.45 sati.

Oko pojedinih dijelova stadiona bit će postavljena ograda u cilju vršenja pretkontrole. Prolazak će biti moguć isključivo pokazom pojedinačne ulaznice za utakmicu, sezonske ulaznice ili bijele članske kartice. Na istoku C5, zapadu A6 i sjeveru D3 kapije na desnoj strani bit će isključivo za vlasnike sezonskih i bijelih članskih.

- Osobama u alkoholiziranom stanju i pod dejstvom narkotika ulaz na stadion bit će onemogućen. Svi predmeti koji mogu na bilo koji način ugroziti sigurnost gledalaca na stadionu bit će oduzeti prilikom pregleda na pretkontrolama.

Saobraćaj oko stadiona bit će potpuno zatvoren u terminu od 15 do 22 sata i zbog toga molimo sve posjetioce da vozila ostave na obližnjim parking mjestima. Mole se navijači da se ne zadržavaju na stepenicama, te da prate upustva redara. Parking ispred dvorane Zetra bit će zatvoren.

Fudbalski klub Sarajevo apeluje na navijače da se pridržavaju navedenih uputa, te da se izbjegne korištenje pirotehničkih sredstava za vrijeme susreta - poručili su iz kluba.

Ulaznice je moguće kupiti i danas Bordo Fan Shop od 8 do 17.30 sati, tržnica Markale i Skenderija, blagajne na istoku i zapadu ispred stadiona "Asim Ferhatović Hase".

Utakmica Sarajevo - Celtic na rasporedu je večeras od 19.45 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.