open-navfaktor-logo
search
Žali za šansama
Sedloski: Pogledajte samo kakav penal nije dosuđen za nas
Sedloski smatra da je njegov tim oštećen protiv Sarajeva
15.05.2019. u 20:21
get url
text

- Mi smo izgubili sve u Sarajevu kada smo odigrali loše prvo poluvrijeme. Što se tiče današnje utakmice, mogu čestitati svojim igračima. Svi su dali zadnji atom snage - rekao je nakon revanša finala Kupa Bosne i Hercegovine trener Širokog Brijega, Goce Sedloski.

Široki Brijeg je u finalnom dvoboju poražen od Sarajeva sa ukupnih 3:1. Za trofej im nije bio dovoljan današnji minimalac protiv Bordo sastava.

- Gol je pao na vrijeme i igrali smo dobro cijelo vrijeme, ali šta vrijedi to kad je Kup otišao u Sarajevo. Imali smo te šanse koje nismo iskoristili, mi svaku utakmicu stvaramo šanse, ali ovo danas što su igrali dečki, nemam im šta zamjeriti - izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice trener Širokog.

Sedloski smatra da je njegov tim oštećen.

- Pogledajte samo kakav penal nije dosuđen za nas, to je moglo biti 2:0. Vidio sam snimak poslije utakmice, čisti penal nam nije dosuđen, no to je odluka sudije.
Mi smo dobro igrali dok njihov igrač nije dobio crveni karton, ali normalno je da ne možeš napadati svih 90 minuta. Važno je da smo cilj – izlazak u Evropu, ostvarili i idemo odraditi još ove dvije utakmice što su nam ostale do kraja, dodao je Sedloski.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.