Nedjelja, 31.05.2020.

Kontrolni meč

Seniori Željezničara prejaki za izabranike Omera Joldića

FOTO: M. ŽIVOJEVIĆ

U kontrolnom meču seniori Željezničara su s 5:2 savladali mlađe kolege iz juniorskog sastava tima sa Grbavice

Seniori Željezničara savladali su sa 5:2 juniorski sastav Plavih u susretu koji je odigran na glavnom terenu stadiona Grbavica.

Matej Rodin je seniore doveo u vodstvo, a za izjednačenje je pogodio Nuhanovića. Izabranici Amara Osima ponovo su poveli autogolom Durakovića, da bi Mujezinović pogodio za 3:1, što je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

Tri gola viđena su u nastavku, u kojem je priliku dobio i Portugalac Miguel Abreu, koji boravi na probi u Zvorničkoj 27, gdje bi se trebao zadržati do petka.

Šabanadžović i Zajmović bili su strijelci za seniore Plavih u drugom poluvremenu dok je Aljić bio strijelac drugog gola za tim Omera Joldića za konačnih 5:2.

Željezničar prvo poluvrijeme: Fejzić – Stevanović, Rodin, Sipović, Stanić – Sadiković, Hajdarević – Klepač, E. Zec, Mujezinović – Krpić.
Željezničar drugo poluvrijeme: Kršić – Stevanović, Bogičević, Osmanković, Bajić – Osmanović, Miguel Abreu – Klepač, Šabanadžović, Zajmović – Zubanović.
Željezničar U19 prvo poluvrijeme: Kršić – Mušović, Zilić, Ćosić, Duraković – Osmanović, Kaljić – Ramić, Nuhanović, Mujić – Zubanović. Još su igrali: Muftić, Mešić, Adžem, Bezdrob, Salanović, Šušić, Aljić.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh