open-navfaktor-logo
search
Premijer liga BiH
Šest sudija u Bijeljini, tri meča 31. kola u direktnom prijenosu
Utakmicu između Tuzla Cityja i Sarajeva, koja će se igrati u Banovićima, sudit će Zoran Grbić iz Prijedora
09.05.2019. u 15:04
get url
text

U vikendu koji je pred nama u Premijer ligi Bosne i Hercegovine igraju se mečevi 31. kola. Ovo kolo moglo bi dati odgovor na pitanje o novom prvaku Bosne i Hercegovine.

Sarajevo će eventualnom pobjedom u gostima protiv Tuzla Cityja osigurati šampionsku titulu, a ekipa Husrefa Musemića sebi može dozvoliti i luksuz da izgubi pod uvjetom da Čelik u Zenici savlada Zrinjski.

Utakmicu između Tuzla Cityja i Sarajeva, koja će se igrati u Banovićima, sudit će Zoran Grbić iz Prijedora, uz direktan prenos na platformi Moja TV, a osigurani su direktni prijenosti još dva meča iako se svi susreti 31. kola igraju u subotu sa početkom u 17 sati.

Pravdu u najzanimljivijem meču, u kojem se sastaju dva direktna konkurenta u borbi za Evropu, Radnik i Željezničar, dijelit će Dragan Petrović iz Banje Luke. Petrović će u susretu na Gradskom stadionu u Bijeljini imati četiri pomoćnika. Uz aut linije bit će Sreten Udovičić (Prijedor) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši), dok će iza golova biti Sabrija Topalović (Zenica) i Elvis Mujić (Banovići). Direktan prijenos ovog susreta realizirat će Moja TV.

I susret Mladosti i Širokog Brijega bit će u direktnom prijenosu, a ljubitelji domaćeg fudbala moći će ga pratiti na BHT1. Glavni sudija ovog meča bit će Admir Musić iz Sarajeva.

Premijer liga, 31. kolo:
Subota, 11. maj:
Sloboda - Krupa (17 sati) / Frano Jelić (Široki Brijeg)
Mladost - Široki Brijeg (17) / Admir Musić (Sarajevo)
Radnik - Žlejezničar (17) / Dragan Petrović (Banja Luka)
Čelik - Zrinjski (17) / Admir Šehović (Sarajevo)
Tuzla City - Sarajevo (17) / Zoran Grbić (Prijedor)
Zvijezda 09 - GOŠK (17) / Haris Kaljanac (Sarajevo)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.