open-navfaktor-logo
search
O koncertu u Brčkom
Severina: Politička vrhuška Distrikta toliko se prepala da je zaboravila da je i zastava BiH istih boja kao i Ukrajine
Koncert Severine Vučković na Trgu mladih u Brčkom izazvao je brojne reakcije nakon što je popularna pjevačica nastupila u trenerci.
09.03.2022. u 16:35
get url
text

Seve je pojasnila da je za koncert pripremila posebne kostime kojima je trebala odati počast ljudima u Ukrajini, ali je bila primorana promijeniti stajling. Hrvatska pjevačica u Brčkom je na kraju održala u sivoj trenerci.

- Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Daklem, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj – napisala je Sverina na svom profilu na Instagramu uz dvije fotografije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.