open-navfaktor-logo
search
Sutjeska u Hercegovini
Široki traži ulaznicu za play-off ABA 2 lige, strateg domaćih upozorava na bh. reprezentativca
Košarkaši Širokog Brijega danas na Pecari dočekuje Sutjesku u izuzetno važnoj utakmici ABA2 lige, s obzirom na to da će Široki eventualnom pobjedom nad crnogorskom ekipom osigurati jedno od prva četiri mjesta koja vode u doigravanje regionalne lige.
05.03.2020. u 08:43
get url
text

- Čeka nas vrlo važna utakmica koja izravno odlučuje o sudioniku play-offa. Sutjeska je uvijek neugodna ekipa, tim koji ima kvalitetnu vanjsku liniju i koja ima kvalitet da svakog dobije. Morat ćemo vršit pritisak na njihovu vanjsku liniju i pokušati im spustiti postotak šuta - najavio je za Fenu utakmicu trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Strateg Širokog upozorio je i na unutarnju igru Sutjeske i ofanzivni skok, prije svega bh. reprezentativca Ismeta Sejfića.

- Sejfić je dominantan ispod koša, moramo se koncentrirati na nj i paziti ga se. Jednostavno rečeno, moramo našu igru podići na nivo od prije dvadesetak dana. U zadnjih nekoliko utakmica, iz objektivnih razloga, nismo bili na tom nivou - dodao je Vlašić.

Ekipa  je sada kompletna i Vlašić vjeruje u pobjedu i plasman u doigravanje.

- Protiv Sutjeske svi igrači su na broju i vjerujem da ćemo uz dobru energiju riješiti utakmicu u našu korist - dodao je.

Dva kola do kraja ligaškog dijela sezone Široki je na četvrtom mjestu s omjerom pobjeda i poraza 11-9, dok je Sutjeska na 10-10.

Utakmica Široki – Sutjeska igra se od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani na Pecari.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.