open-navfaktor-logo
search
Iskusni golman
Slaviša Bogdanović se oprostio od Veleža: Bila mi je čast i privilegija nositi ovaj dres
Slaviša Bogdanović, golman Veleža, objavio je po završetku sezone da se rastaje od Rođenih.
29.05.2023. u 11:04
get url
text

Tu vijest potvrdio je čuvar mreže u emotivnoj objavi na Instagramu.

- Rođeni moji, poslije više od četiri godine došao je dan kada se moramo rastati, čast i privilegija mi je bila nositi ovaj dres i biti dio Veleža! Hvala puno domaćinima kuće, prvo gospodinu Hasiću, a poslije gospodinu Husniću na pruženoj prilici i poštenom odnosu svo vrijeme! Hvala direktoru Džemilu. Također hvala trenerima Rahimiću, Dudiću, Osimu i njihovom stručnom štabu..

Posebne zahvale ipak pripadaju Nenadu Melheru, treneru golmana koji je bio najviše vremena provodio sa mnom. Svim igračima od prvog do zadnjeg za ovo provedeno vrijeme zahvaljujem i srećan sam što sam radio sa takvom grupom koja je ispisala stranice historije zlatnim slovima…

Hvala svim ljudima ostalim koji su bili sa nama u klubu 24 sata, doktorima, ljudima koji su vodili brigu o terenu kao i ljudima koji su vodili računa o opremi. Na kraju svega hvala najviše onim bez kojih bih sve ovo bilo uzaludno, a to su iskreni navijači, kao i grupi Red Army na podršci i kada je bilo dobro i loše i sa tim pokazali šta je istinska ljubav prema klubu.

Doviđenja i vidimo se opet - poručio je Bogdanović.

U Velež je stigao 2019. godine iz Žarkova, a na golu Rođenih stajao je 83 puta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.