open-navfaktor-logo
search
Senzacija na pomolu
Spektakularna najava: Ronaldo i Messi u istom dresu, sa njima i Pjanić?
Na pomolu je velika senzacija! Cristiano Ronaldo i Lionel Messi u dresu istog kluba? A zajedno sa njima i Miralem Pjanić. Zvuči zaista senzacionalno.
13.08.2020. u 10:11
get url
text

Dvojicu čarobnjaka, najboljih fudbalera današnjice, a možda i svih vremena, već ovog ljeta mogli bismo gledati zajedno na Nou Campu.

To znači da Messi neće napustiti Barcelonu i preseliti u Inter, nego bi mu se u katalonskom divu mogao priključiti Ronaldo. Ovu vijest sinoć je objavio Guillem Balague, ekspert BBC-a za pitanja oko španskog fudbala.

- Juventus se želi riješiti Cristiana Ronalda, odnosno njegove goleme plaće. Ponuđen je svima, uključujući i Barcelonu - ovo je vijest koju je objavio Balague.

Stara dama Portugalca godišnje plaća čak 57 miliona eura i svakako bi se volio riješiti tog opterećenja. A zajednička sezona Messija i Ronalda u Barceloni bila bi šlag na tortu za sve poklonike fudbala, nezavisno za koga navijaju...

Ronaldo je bio izuzetno razočaran nakon ispadanja Juventusa od Lyona u osmini finala Lige prvaka, a nakon utakmice je na Instagramu napisao poduži post u kojem je rekao da će mu kratak odmor poslužiti za to da donese najbolje odluke za budućnost.

Kao jedan od klubova u kojima bi Ronaldo mogao nastaviti karijeru pominje se i PSG.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.