Među brojnim kupcima bila je i holivudska agencija WME-IMG, koja važi za veliko ime u industriji filma, muzike i sporta, kao i njihovi klijenti.

Britanski tabloid The Sun objavio je listu najpoznatijih imena među investitorima UFC-ja, a jedno od najpoznatijih svakako je Tom Brady, legendari igrač američkog fudbala.

Osim njega tu je poznati glumac Sylvester Stallone, kao i njegove mlađe kolege Ben Affleck i Mark Wahlberg.

Među dioničarima UFC-ja je i Calvin Harris, koji je najplaćeniji svjetski DJ.

I teniserke poput Marije Sharapove, Li Na i sestara Williams su shvatile da je UFC dobra poslovna prilika za dodatnu zaradu, pa su i one investirale svoj novac u poznatu MMA promociju.

Još jedan quaterback, koji trenutno ima status slobodnog agenta Cam Newton, u svom vlasništvu ima određeni broj dionica UFC-ja, kao i dvojica članova poznatog benda Red Hot Chilli Peppers - frontmen Anthony Kiedis i basist Michael "Flea" Balzary.

Tu nije kraj liste poznatih imena koje imaju udio u vlasništvu UFC-ja. Pored spomenutih tu su još američki pisac i producent Tyler Perry, Trey Parker (radio na kreiranju South Parka), Michael Bay (poznat po režiji Transformersa), Rob Dyrdek (profesionalni skateboarder), Guy Fieri (kuhar), Adam Levine (Maroon 5), Robert Craft (generalni direktor New England Patriotsa) i reper LL Cool J.