open-navfaktor-logo
search
Nezadovoljni navijači
Šta se dešavalo pred trening Zmajeva na stadionu Rheinpark?
Uvertira u večerašnji duel na stadionu Rheinpark desila se sinoć kada grupa navijača naše selekcije nije mogla ući na trening
18.11.2019. u 13:51
get url
text

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra posljednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u gostima kod Lihtenštajna.

U devet dosadašnjih kola Zmajevi nisu zabilježili nijednu gostujuću pobjedu, a posljednju priliku imat će večeras.

Uvertira u večerašnji duel na stadionu Rheinpark desila se sinoć kada grupa navijača naše selekcije nije mogla ući na trening jer on nije bio otvoren za javnost, što je uglavom standardna procedura kod kvalifikacionih mečeva.

Prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba najvatreniji navijači naše selekcije BH Fanaticosi zaustavili su autobus sa fudbalerima i stručnim štabom naše reprezentacije.

Članovi BHF željeli su kratko porazgovarati sa selektorom Robertom Prosinečkim i kapitenom Edinom Džekom. Nakon što njihovom zahtjevu nije udovoljeno, a prije nego ih je policija rastjerala, navijači su razvili parolu na kojoj je pisalo: "Poznajete li osjećaj zove se sramota".

Fotografiju ove parole koju drži 13 navijača BHF je još sinoć objavio na svojoj Facebook stranici, a danas se pojavio i kratak video sinoćnjih dešavanja:

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.