open-navfaktor-logo
search
Vrijeme u BiH
Sunčano, narednih dana temperatura i do 29 stepeni
Danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Prijepodne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 18 do 24, na jugu do 26 stepeni.
29.10.2022. u 08:31
get url
text

Nastavlja se period povoljnijih biometeoroloških prilika. Sunčano i stabilno vrijeme, pozitivno će djelovati na većinu ljudi, a hronični bolesnici i meteoropate ne bi trebali imati jačih tegoba. Moguće je, da u prijepodnevnim satima magla uzrokuje manje probleme osjetljivim osobama. Poželjno je slobodno vrijeme provesti na otvorenom.

Sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prijepodne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova magla i niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od šest do 12, na jugu do 15, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stepeni.

U ponedjeljak će također biti sunčano. Prijepodne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova magla i niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 17, a dnevna od 23 do 29 stepeni.

U utorak sunčano. Prijepodne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokova magla i niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od osam do 14, na jugu do 17, a dnevna od 22 do 28 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.