open-navfaktor-logo
search
Završila u suzama
Supruga bh. reprezentativca uhvaćena s nedozvoljenim sredstvima na aerodromu
Djevojka fudbalske zvijezde engleske Premier lige u petak je uhvaćena na londonskom aerodromu Biggin Hill s nedozvoljenim sredstvima u prtljagu, prenio je jučer The Sun.
23.05.2020. u 10:49
get url
text

Poznati tabloid nije objavio o kome se tačno radi, no već danas objavljeno je da se ustvari radi o supruzi bh. reprezentativca Seada Kolašinca.

VEZANI TEKST - Djevojka engleske fudbalske zvijezde uhvaćena na aerodromu s nedozvoljenim sredstvima

Među stvarima Bele Kolašinac granična služba pronašla je elektro pištolj (elektrošoker), ali i pendrek, koji također spada među nedozvoljene stvari.

The Sun je prenio kako je "Instagram zvijezda" ubrzo završila u suzama, iako je prethodno graničnoj policiji i carinicima rekla kako među njenim prtljagom nema ništa što bi trebala prijaviti.

Ipak, nakon što su među njenim prtljagom pronađene nedozvoljene stvari, supruga bh. reprezentativca pravdala se kako ih je kupila zbog sve češćih napada na domove engleskih fudbalera.

Meta jednog sličnog napada, doduše na ulici, bio je njen suprug na početku ove sezone, kada su dvojica maskiranih pljačkaša na motorima napadala Kolašinca i Mesuta Ozila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can’t wait @seadk6

A post shared by Susubelle Kolašinac (@bellakolasinac) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.