navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Akcijski junak

Supruga bolesnog glumca pokazala kakvu podršku dobijaju i poručila: Ništa još nije izgubljeno

Posljednjih sedmica ogromna količina podrške i savjeta dolazi porodici Willis, a bez obzira na ono što proživljavaju Emma Heming Willis i ostali članovi dobro se drže.

Objavljeno: 26.04.2022. u 09:20
get url
text

Bruce Willis je, podsjetimo, obznanio javnosti da boluje od afazije, neurokognitivnog poremećaja zbog kojeg se povlači iz svijeta filma.

Vijest je šokirala i rastužila brojne fanove, pa sada na sve načine pokušavaju doći do njega i iskazati mu divljenje za sve što je napravio tokom karijere.

Jedan od njih naslikao mu je stripovsko izdanje postera, na kojem se vidi Willis kako u jednoj ruci drži boksersku rukavicu, u drugoj šoljicu kafe s natpisom "najbolji tata na svijetu", a u naručju malo dijete.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Ovim poklonom, koji je sve ganuo, Emma se pohvalila putem društvenih mreža i poručila da će ga sigurno uokviriti i objesiti na zid.

- Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno - poručila je 43-godišnja Emma, koja je sa Bruceom u braku od 2009. godine, u kojem su dobili dvije kćerke.

Kako je objavio People, Emma svim snagama pokušava održati porodicu, pa je potražila mišljenje stručnjaka koji bi mogli pomoći legendarnom glumcu, najpoznatijem po ulogama u akcijskim filmovima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

 

- Angažirala je zdravstvenu pomoć koja se brine o njemu kod kuće, ali i sama čini sve kako bi mu olakšala život - rekao je izvor, dodajući da ju je dijagnoza šokirala.