Plavi će po svemu sudeći i ovaj put imati veliku podršku sa tribina, jer su tribine u Dolini ćupova bile dobrano popunjene u svakoj dosadašnjoj ovosezonskoj utakmici.

Manijaci, najvatreniji navijači Želje, na poseban način najavili su nedjeljni derbi.

- Svi na Borac - naslov je na Facebook stranici The Maniacs, uz poruku:

- Podatak da je Grbavica ubjedljivo najposjećeniji stadion u BiH i jedan od najposjećenijih u regionu govori da sve više sazrijevamo kao publika i kao navijači. Uspijevamo prepoznati momente i trenutke kada trebamo biti tu. Našem sazrijevanju je definitivno doprinijela situacija kada je funkcionisanje kluba bilo upitno i kada smo pokazali šta su sve Manijaci i Željovci sposobni iznijeti na svojim leđima zarad kluba.

Nagrada za trud i odricanje je došla, dolazi i traje. Koliko nas je Željo trebao u teškim vremenima i rezultatskim krizama, još više nas treba sada kada stvari idu uzlaznom putanjom i kada nam malo fali... Pun stadion je najbolja nagrada za zalaganje momaka na terenu, a pobjeda na zelenom terenu će biti nagrada za pune tribine Grbavice u nedjelju!

Moramo se boriti do posljednje sekunde prvenstva, bez pomišljanja na odustajanje.

U nedjelju nam dolazi stari rival i atraktivan protivnik protiv kojeg smo uglavnom uvijek imali dobru posjetu. Ovaj put da nadmašimo sami sebe i već oborimo rekord posjećenosti.

Ukupan broj gledalaca na Grbavici za čitavu prošlu sezonu bio je 66.392, a sada već pred kraj prve polusezone Grbavica broji 56.628 gledalaca. Blizu smo da za jednu polusezonu nadmašimo posjećenost iz čitave prošle sezone. Svi na Grbavicu, svi na Jug! - piše u objavi najvatrenijih navijača Želje.