Trener Želje nakon remija: Opet smo doživjeli paralizu...

Objavljeno: 14.05.17 u 19:04

Fudbaleri Željezničara propustili su prvu meč loptu u borbi za titulu prvaka BiH.

 

 

Plavi su propustili prvu meč loptu Foto: fkzeljezničar.ba
Plavi su propustili prvu meč loptu Foto: fkzeljezničar.ba

Plavi su na gostovanju kod Krupe tražili pobjedu kaja bi ih približila naslovu, ali su na kraju morali biti zadovoljni i bodom, s obzirom na to da su domaći u 90. minuti preko Koljića propustili stopostotnu priliku.

Remijem je biozadovoljan trener domaćih Slobodan Starčević.

- U toku utakmicu pokazali smo da nismo slučajno u Ligi za prvaka. Ovo je četvrta utakmica da se vraćamo u igru. Momci su odradili pravu stvar i mislim da ćemo sa Krupom doživjeti još dobrih utakmica. Prije utakmice smo rekli da ćemo pokušat ligu učiniti što neizvjesnijom i u tome smo uspjeli. Na ovim rezultatima gradit ćemo budućnost Krupe za narednu sezonu - kazao je Starčević.  


FK Krupa - FK Željezničar 1:1 / Izjava Starčevića by clipsbh

Slavko Petrović, trener Željezničara, nije mogao biti zadovoljan zbog remija, jer je i on svejstan da je pobjeda značila praktično i titula prvaka.

- Mogli smo napraviti veliki korak ka tituli, ali smo opet doživjeli paralizu. Mogli smo započatiti prtvenstvo... Sada su nam potrebna još četiri boda za naslov i vjerujem da ćemo ih uspjeti osvojiti. Krupa nije izgubila ni jednu utakmicu u Ligi zaprvaka. Igrači izgaraju na terenu i nisu bez veze na ovoj poziciji - kazao je Petrović.


FK Krupa - FK Željezničar 1:1 / Izjava Petrovića by clipsbh