open-navfaktor-logo
search
OIK
Trenutni rezultati glasanja: Više glasova za opoziv načelnika Bratunca
Predsjednica Komisije za provođenje postupka opoziva načelnika općine Bratunac Ivana Milanović potvrdila je Feni da je danas na glasanje izašlo 7.116 glasača.
07.08.2022. u 21:17
get url
text

- Od tog broja imamo 644 glasača koja su glasala na nepotvrđenom biračkom mjestu i 21 glasača koje su glasali putem mobilnog tima. Za ova dva biračka mjesta rezultate glasanja ćemo imati sutra u 12.00 sati. Što se tiče redovnog biračkog mjesta, trenutno je više glasova za opoziv načelnika općine Bratunac Srđana Rankića. – kazala je Feni Milanović.

Ona naglašava da ne mogu potvrditi informaciju da je opoziv izglasan do 18.augusta jer tog datuma stižu glasački listići koji su poslani putem pošte na adrese glasača.

- Ukupno 3.155 listića smo uputili na adrese glasača. Trenutno je 395 više glasova za opoziv. Ipak, treba uzeti u obzir da nisu uračunati nevažeći glasovi i ovi trenutni rezultati su informacije sa terena. Tek noćas iza ponoći imat ćemo tačan podatak koliko je glasova za, protiv i nevažećih na redovnom biračkom mjestu. – istakla je Milanović.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.