Dvojica napadača

U Beču će biti rivali, a uskoro bi mogli postati saigrači?

Objavljeno: 14.11.2018. u 09:52

Mediji u Austriji prenose kako bi Roma ozbiljno zagrizla za Arnautovića i navodno su već obavili prve razgovore sa West Hamom

Džeko i Arnautović kao kapiten predvodili su BiH i Austriji u Zenici

Pred utakmicu Lige nacija između reprezentacije Austrije i Bosne i Hercegovine pojavila se zanimljiva informacija.

Naime, dvojica fudbalera koji će sutra biti na suprotnim stranama, Marko Arnautović i Edin Džeko, od naredne sezone mogli bi postati saigrači.

Mediji u Austriji prenose kako bi Roma ozbiljno zagrizla za Arnautovića i navodno su već obavili prve razgovore sa West Hamom.

Osim Rome, spominje se kako je za najboljeg austrijskog napadača zainteresovan Manchester United, a Markov brat Danijel potvrdio je da u cijeloj priči ima istine.

- Istina, dva kluba iz Lige prvaka su zainteresovana za Marka. To su Roma i Manchester United. O detaljima sad ne mogu pričati, sve će se znati na ljeto. Vagat ćemo sve ponude - rekao je brat Marka Arnautovića, koji je 2017. godine za 22,3 miliona eura prešao iz Stokea u West Ham.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije