Novi maloprodajni objekat nalazi se u Bosanskom Šamcu na adresi Crkvina, b.b. i posjeduje sve prateće sadržaje u skladu sa standardima Hifa - Oil brenda, kao i premium gorivo Isomax visokih performansi proizvedeno u saradnji sa francuskom kompanijom Total. U sklopu ovog maloprodajnog objekta pored premium goriva Isomax, nalazi se i brendirana trgovina Euromarket, vlastita linija Isomax ulja i maziva za putnička i teretna vozila, Caffe bar, kafa TO GO, te široki asortiman robe po pristupačnim cijenama.

- Jačamo našu tržišnu poziciju i nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže kao i unaprijeđenja brenda Isomax - poručili su iz menadžmenta Hifa-Oil.

Ovaj maloprodajni objekat zapošljava šest uposlenika, radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 05:00-23:00.
Pored benzinske pumpe u Bosanskom Šamcu, kompanija Hifa-Oil trenutno ima razvijenu maloprodajnu mrežu sa 15 objekata na lokacijama: Sarajevo, Gračanica, Gradačac, Maglaj, Doboj, Brčko, Teslić, Busovača, Banovići, Rudo i Živinice.

Ističemo, Hifa-Oil d.o.o. Tešanj posluje kao najznačajniji privatni naftni distributer u Bosni i Hercegovini. Kompanija između ostalog posjeduje pet maloprodajnih objekata u Crnoj Gori, a do kraja godine očekuje se dodatno širenje, kako u BiH, tako i na području Crne Gore.

Hifa - Oil - Energija koja pokreće!