Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio djelimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tijela, u sklopu političke talk show emisije.

On je gostujući u Hit tvitu na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

Na fotografijama su se vidjeli članovi kriminalne grupe Belivuk i Srđan Lalić, koje drže osobu sakrivenog identiteta, kako je naveo Vulin, "pred klanje", obezglavljeni leš proboden sa više noževa iz kog se cijedi krv u kantu, otkinuta ljudska stopala.

Prikazane su i fotografije paketa, za koje je Vulin tvrdio da sadrže kokain, kao i fotografije osumjičenih na bazenu i na ljetovanju.

- Sve (žrtve) su navijači Partizana, klali su ih drugi navijači Partizana, utvrdili smo identitet svih do jednog… Fotografije su njihovi trofeji, oni su se time hvalili - naveo je ministar unutrašnjih poslova.

Vulin je ocijenio da medijski navodi da se tribina Patizana "buni" protiv predsjednika države Aleksandra Vučića i da skandira protiv njega, predstavljaju "instruisano nezadovoljstvo kriminalne grupe".

Uznemirujuće fotografije su istovremeno sa gostovanjem ministra Vulina na Pinku objavili brojni tabloidi i internet portali u Srbiji.

Ovaj potez ministra uzrokovao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Porodice žrtava Belivukove kriminalne grupe ranije su negodovale zbog objavljivanja fotografija. Međutim, to nije spriječilo srbijanske vlasti da i dalje tim fotografijama mašu pred kamerama.