open-navfaktor-logo
search
Izmišljen zločin
Uhapšena ruska manekenka koja je fudbalera italijanskog velikana optužila za silovanje
Kremleva je tada kazala kako ju je Hernandez pokušao prisiliti na seks na parkingu ispred noćnog kluba
17.01.2020. u 22:18
get url
text
get url
text

Ruska manekenka Luisa Kremleva uhapšena je zbog lažne prijave za silovanje koju je podnijela protiv fudbalera Milana Thea Hernandeza u junu 2017. godine, igrača koji je u tom trenutku tek potpisao ugovor s Real Madridom.

Atraktivna Ruskinja tada je optužila sadašnjeg saigrača Radeta Krunića i Asmira Begovića za seksualni napad u Marbelli.

Kremleva je tada kazala kako ju je Hernandez pokušao prisiliti na seks na parkingu ispred noćnog kluba, te da ju je pretukao nakon što ga je ona odbila, prenosi Marca.

Ipak, sud je u januaru 2019. godine odlučio odbiti prijavu Ruskinje s obrazloženjem da su kontradiktornosti u cijeloj priči očigledne. Uz to, snimci sa sigurnosne kamere sa parkinga ne pokazuju bilo kakav znak agresivnog ponašanja, a na njima se vidi kako se Kremleva sasvim normalno vratila u klub s Hernandezom.

Ginekološkim pregled potvrdio je da su Hernandez i Kremleva imali seksualni odnos, što fudbaler Milana nije ni poricao, no droga u njenom organizmu nije pronađena, iako je Ruskinja tvrdila da ju je Hernandez drogirao.

Sve optužbe sada su okrenute protiv Kremleve, a tužioci su optužili manekenku da je izmislila zločin i za nju zatražili pritvor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LK (@luisa.kremleva) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.