Takmičenje u džudu

Uspjeh pripadnika FUP-a: Čampara čestitao Dedeiću i Miladinu na srebrenoj medalji

Objavljeno: 02.09.2018. u 10:57

Rijad Dedeić, pripadnik Specijalne jedinice Federalne uprave policije, osvojio je srebrenu medalju na Balkanskom prvenstvu za seniroke u džudu.

Na Balkanskom prvenstvu u džudu, koje je održano u Makadoniji, učestvovali su pripadnici Specijalne policijske jedinice Federalne uprave policije u sastavu: Rijad Dedeić, takmičar i Ibro Miladin, trener. Dedeić je u kategoriji do 90 kg, u veoma jakoj konkurenciji sa dvije pobjede i jednim porazom, osvojio srebrenu medalju. U borbi za zlato poražen je od reprezentativnog kolege Tonija Miletića.

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Aljoša Čampara čestitao je Dedeiću i Miladinu na osvojenoj medalji i poželio im mnogo uspjeha u daljem radu u okviru FUP-a kao i na budućim takmičenjima. 

Takmičenju je prisustvovao i selektor najtrofejnijeg olimpijskog sporta Bosne i Hercegovine Branislav Crnogorac koji je zadovoljan radom i zalaganjem pomenutog dvojca.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije